Αρσάκεια Πατρών

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 το Αρσάκειο Δημοτικό Πατρών άνοιξε την αγκαλιά του για να υποδεχτεί στον φιλόξενο πολυχώρο τους γονείς  και τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου και τής Α΄ τάξης, για μια πρώτη γνωριμία με τις δασκάλες, τις νηπιαγωγούς και τον Διευθυντή τους. Τα παιδιά μπήκαν στις αίθουσες που θα τα φιλοξενήσουν αυτή τη σχολική χρονιά, όπου με μεγάλο ενθουσιασμό έπαιξαν παιχνίδια, τραγούδησαν και ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες. Έτσι, το Σχολείο μας γέμισε και πάλι από φωτεινά πρόσωπα και παιδικά χαμόγελα, ενώ άρχισαν να χτίζονται και οι πρώτες φιλίες...

Επιπλέον, όπως είχε ήδη προαναγγελθεί, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία από το σχολικό έτος 2024-2025, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα πολλών γονέων, παρέχει τη δυνατότητα καθημερινής σίτισης (μεσημεριανό γεύμα) για τα παιδιά τού Νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων τού Δημοτικού στον χώρο τού Σχολείου,.

Παράλληλα, λοιπόν, με τους γονείς τού Νηπιαγωγείου και τής Α΄ τάξης, βρέθηκαν μαζί μας και οι γονείς των μαθητών/-τριων τής Β΄  και Γ΄ τάξης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με εκπροσώπους τής εταιρείας "Λόης Catering", μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες μαζικής εστίασης στην περιοχή τής Δυτικής Ελλάδας αλλά
και στην ευρύτερη περιοχή τής Πελοποννήσου. Οι γονείς ενημερώθηκαν αναλυτικά για το πρόγραμμα καθημερινής σίτισης και δήλωσαν τη συμμετοχή των παιδιών τους για το νέο σχολικό έτος 2024-2025.

Οι Διευθυντές και το διδακτικό προσωπικό τού Αρσακείου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πατρών εύχονται στους γονείς και στους μαθητές/-τριες καλή σχολική χρονιά, πρόοδο, δύναμη και υγεία!