Εκτύπωση

Με χαρούμενες παιδικές φωνές πλημμύρισε το κεντρικό προαύλιο των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κατά την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού από τον Αιδεσιμολογιώτατο Νικόλαο Σκιαδαρέση, εκπρόσωπο τού Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου, παρουσία τού Συντονιστή των Αρσακείων Σχολείων Πατρών κ. Ιωάννη Αθανασόπουλου, τού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου, των μαθητών, των εκπαιδευτικών και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Μπονάνος κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο σημαντικό εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο που παρέχουν τα Αρσάκεια Σχολεία στην πόλη των Πατρών και στην ευρύτερη περιοχή εδώ και 183 χρόνια, ενώ απευθυνόμενος στους μαθητές εστίασε τον λόγο του στον σχολικό εκφοβισμό και στην αποδοχή τής διαφορετικότητας.

Εκ μέρους των Διευθύνσεων και των Συλλόγων των Εκπαιδευτικών απηύθυνε χαιρετισμό ο Διευθυντής τού Γυμνασίου κ. Δημήτριος Βλαχοδημητρόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά, συνεχάρη τους αποφοίτους τού Σχολείου για τις σπουδαίες επιδόσεις τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, και, τέλος καλωσόρισε τους μικρούς μαθητές τού Νηπιαγωγείου και τής Α΄ τάξης τού Δημοτικού στο νέο τους ξεκίνημα στο Σχολείο.