Εκτύπωση
1198

Αγαπημένα μου παιδιά,

Ξεκινάμε και φέτος έναν νέο κύκλο ζωής και μάθησης. Σαλπάρουμε με ανανεωμένη διάθεση, προσδοκίες και ενθουσιασμό για το ταξίδι μας στον κόσμο της γνώσης, «Αυτόν τον κόσμο τον μικρό, τον Μέγα». Φιλοδοξώντας να μη σταματάμε ποτέ να προοδεύουμε και να εξελισσόμαστε, θα ξεκλειδώσουμε και τούτη τη σχολική χρονιά πολλά από τα μυστικά του κόσμου που μας περιβάλλει. Το κέφι, η φαντασία, η παρατηρητικότητα και το μεράκι όλων μας προμηνύει μια μοναδική σχολική χρονιά!

Περιπέτειες γνώσης και μοναδικές εμπειρίες μάς περιμένουν και εμείς, σαν τολμηροί και απαιτητικοί ταξιδευτές που είμαστε, θα κατακτάμε κάθε μικρό ή μεγάλο κεφάλαιο γνώσης που προκλητικά θα ορθώνεται μπροστά μας.

Ξεκινώντας από αυτόν τον τόπο τον μικρό ελπίζουμε να καταφέρουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον απέραντο και συναρπαστικό μέγα κόσμο που μας περιβάλλει. Την ιστορία, τον πολιτισμό, την επιστήμη…

Μέσα από αυτό το αέναο ταξίδι αναζήτησης της γνώσης, παιδιά μου, θα αποκτήσετε τα εφόδια που θα σας επιτρέψουν μεγαλώνοντας να ατενίζετε το μέλλον με σιγουριά, αισιοδοξία και ανθρωπιά.

Καλό μας ταξίδι λοιπόν… στον κόσμο του πνεύματος και της ζωής!


Η Διευθύντρια
Μαρία Τουλιάτου