Εκτύπωση

Ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει, γεμάτος προκλήσεις και εξαιρετικές προοπτικές για όλους τους αποφοίτους και της φετινής σχολικής χρονιάς!

Αξίζουν σε όλους και όλες θερμά συγχαρητήρια γιατί ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μαθητική τους πορεία μέσα σε εξαιρετικά δυσχερείς και πιεστικές συνθήκες, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στην ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αλλά και των απαιτήσεων του Λυκείου στο σύνολό του. Ήρθαν αντιμέτωποι με την κούραση από τις ατέλειωτες ώρες διαβάσματος, το άγχος που πηγάζει από την επιθυμία τους να επιτύχουν τους στόχους τους, καθώς και την αγωνία τους να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, τις δικές τους αλλά και των αγαπημένων τους. Στην προσπάθειά τους αυτή είχαν πιστούς συμμάχους τα όνειρά τους, κάποιες μικρές αγαπημένες τους συνήθειες και ενασχολήσεις, τους καλούς τους φίλους και, βέβαια, την οικογένεια και το Σχολείο τους, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους να είναι πάντα δίπλα τους!

Οι εξετάσεις τελείωσαν. Βγήκαν και οι βαθμοί. Οι ευχές μας απευθύνονται σε όλους:

Σε όσους πέτυχαν βαθμολογίες που τους επιτρέπουν να εισαχθούν στις Σχολές που επιθυμούν ευχόμαστε να αξιοποιήσουν την επιτυχία τους αυτή, κάνοντας επιλογές που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες, τις κλίσεις και τα προσόντα τους.

Όσοι θα ήθελαν να τα είχαν πάει καλύτερα είμαστε βέβαιοι ότι, ακολουθώντας άλλες διαδρομές, θα οδηγηθούν σε εξίσου ελκυστικές και ελπιδοφόρες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές διεξόδους, διαφορετικές ίσως από αυτές που είχαν σκεφτεί πριν από τις Πανελλαδικές.

Αγαπητές απόφοιτες και αγαπητοί απόφοιτοι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις σας, συνεχίστε δυναμικά με την εποικοδομητική και συνετή συμπλήρωση του μηχανογραφικού σας δελτίου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αυτής έχετε αρωγούς τους Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων. Αμέσως μετά την υποβολή του μηχανογραφικού, ξεκουραστείτε και αποφορτιστείτε από την προσπάθεια που καταβάλατε. Από το φθινόπωρο θα υπάρξει για όλους και όλες μια νέα αρχή!

Συγχαρητήρια για τον αγώνα σας!

Καλή επιτυχία στη νέα σας αρχή!