Αρσάκεια Ιωαννίνων
Ένα πρωινό στο δάσος

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν το ορεινό χωριό Λάζαινα ξεκινώντας για μια περιπετειώδη διαδρομή μέσα στο δάσος.

Εορτή λήξης "Λίγη αρχαιότητα σε μία ώρα"

Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023, τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων παρουσίασαν την εορτή λήξης με τίτλο "Λίγη αρχαιότητα σε μία ώρα".

Το καλαμάκι τού Αρχιμήδη δίνει λύση στην αρχαία κατοικία μας!

Την Τρίτη 9 Μαΐου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων συμμετείχαν σε μια δράση SHTEAM βγαλμένη από την αρχαιότητα...

Μια βραβευμένη εικονογράφος στο Νηπιαγωγείο μας!
Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων είχαν την ευκαρία να γνωρίσουν από κοντά την πολυβραβευμένη εικονογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Ίριδα Σαμαρτζή.

Καλή Πρωτομαγιά!
Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων κατασκεύασαν ατομικά και ομαδικά στεφάνια για τον εορτασμό τής Πρωτομαγιάς.

Επίσκεψη στο νησάκι των Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν το Κέντρο Πληροφόρησης τής Λίμνης Παμβώτιδας, που βρίσκεται στο νησάκι των Ιωαννίνων.

Ένα κλαδί, ένα αμπέλι και ένα καράβι

"Ένα κλαδί, ένα αμπέλι και ένα καράβι" ήταν ο τίτλος τής εορτής τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για την εθνική επέτειο τής 25ης Μαρτίου τού 1821.

Tην Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων ολοκλήρωσαν τη θεματική ενότητα "Χειμώνας".

6η Μαρτίου: Πανελλήνια Ημέρα κατά τού Σχολικού Εκφοβισμού

Τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων συζήτησαν για τις διαφορετικές συμπεριφορές που μπορεί να μας δυσκολεύουν στο Σχολείο και ετοίμασαν ένα βίντεο για την Πανελλήνια Ημέρα κατά τού Σχολικού Εκφοβισμού, παρουσιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους οι ίδιοι βοηθούν και στηρίζουν τους συμμαθητές τους.

Φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον

Την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 η περιέργεια για τον κόσμο γύρω μας αποτέλεσε την αφορμή ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων να εξερευνήσουν την αυλή τού Σχολείου μας.