Η Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου, απόφοιτη τού Α’ Αρσακείου Λυκείου Ψυχικού, κέρδισε το 1o Βραβείο Κριτικής Επιτροπής και το Βραβείο Κοινού σε διαγωνισμό στίχου, σύνθεσης και ερμηνείας τραγουδιού για το τραγούδι της «Ο άλλος μου εαυτός», το οποίο είχε γράψει όταν ήταν ακόμη μαθήτρια Γυμνασίου.

Τον διαγωνισμό οργάνωσε ο Φοίβος Δεληβοριάς και η εταιρεία Prospero με τίτλο «Ζαρντινιέρα Academy» στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ύστερα από συνολικά 304 συμμετοχές και πάνω από 500 τραγούδια και μετά την πρώτη επιλογή των 50 τραγουδιών από την προκριματική επιτροπή των ραδιοφωνικών παραγωγών, η Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου κατάφερε να μπει στην 24άδα και να ψηφιστεί από το κοινό στην 12άδα, η οποία διαγωνίσθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου για τρία βραβεία: 2 τής κριτικής επιτροπής και 1 τού κοινού (περίπου 350 άτομα) με ψηφοφορία.

Σε αυτόν τον τελικό η Αλεξάνδρα Μαρκοπούλου κέρδισε και το 1ο βραβείο Κριτικής Επιτροπής και το βραβείο τού κοινού με το τραγούδι της «Ο άλλος μου εαυτός» που είχε γράψει το 2010 στην Γ΄ γυμνασίου.

Τα βραβεία απένειμαν οι Φοίβος Δεληβοριάς και Νατάσα Μποφίλιου.

Οι 3 πρώτοι (1ο και 2ο Βραβείο Κριτικής Επιτροπής και Βραβείο κοινού – με ψηφοφορία) θα κυκλοφορήσουν τα τραγούδια τους με την φροντίδα τού Φοίβου Δεληβοριά και τής PROSPERO και με εγγυημένες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.