Οι καθηγήτριες Γαλλικής Γλώσσας των Αρσακείων Δημοτικών Σχολείων Ψυχικού κ. Κοντού Βασιλική και κ. Σερβετά Μαρία και των Τοσιτσείων Δημοτικών Σχολείων Εκάλης κ. Δασκαλοπούλου Όλγα, κ. Κωττάκη Ξένια και κ. Παπαδοπούλου Νίτσα παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις Λογοτεχνικών Έργων που αφορούν στο πρόγραμμα εξετάσεων Sorbonne C1 και Sorbonne C2 για το σχολικό έτος 2012-2013 στο «Λογοτεχνικό Πρωϊνό» που οργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε τα εξής έργα: «Αντιγόνη» του συγγραφέα JEAN ANOUILH, «Cyrano de Bergerac» του συγγραφέα EDMOND ROSTAND και «Το παιδί και το ποτάμι» του HENRI BOSCO

Ακολούθησε ενημέρωση για τους εξεταστές των Διπλωμάτων DELF, DALF, SORBONNE, CCIP, CEFTP από τον Υπεύθυνο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών για τις εξετάσεις των Γαλλικών Διπλωμάτων, κ. Νικόλαο Χριστοδούλου. Παρευρέθησαν οι καθηγήτριες Γαλλικών κ. Κοντού Βασιλική, κ. Σερβετά Μαρία, κ. Γεώργα Έφη, κ. Δασκαλοπούλου Όλγα και κ. Κωττάκη Ξένια ως εξετάστριες του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών.