Εκτύπωση
Τα γιορτινά χαμόγελα των παιδιών και η μεγάλη συμμετοχή αποτελούν την απόδειξη ότι καλώς πραγματοποιήθηκε και φέτος, ενάντια στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τού Τμήματος Αγγλικών τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Ιωαννίνων «Arsakeio X-mas Club in English 2020 – Covid Edition». Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί συναντήθηκαν διαδικτυακά, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 το απόγευμα και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 το πρωί, φέρνοντας ο καθένας την καλύτερή του διάθεση. Χαμένες κάλτσες που μεταμορφώθηκαν σε αστείους χιονάνθρωπους, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, αγγλικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, κουίζ γνώσεων, χαρούμενα χορευτικά ήταν κάποιες από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, ξεχνώντας για λίγο τον εγκλεισμό. Και όλα αυτά στα Αγγλικά! Στην δράση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες τού Σχολείου αλλά και παιδιά, φίλοι των Αρσακείων Σχολείων, ακόμη και από την Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τεχνολογία βοήθησε να ξεπεραστεί κάθε περιορισμός απόστασης, καθώς η δράση υλοποιήθηκε με ασφάλεια με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεμαθημάτων τού Σχολείου, Cisco-Webex Training.
Συγχαρητήρια στις καθηγήτριες τού Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας τού Σχολείου κ. Πέτρου Δέσποινα, κ. Παππά Αλεξία, κ. Φρίγκα Ιλιάνα, κ. Ντούρου Κατερίνα για την οργάνωση της εκδήλωσης, στην Ομάδα Στήριξης Τηλεμαθημάτων τού Σχολείου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς.
Τη δράση τίμησε με τη διαδικτυακή της παρουσία η Συντονίστρια Αγγλικής Γλώσσας Α΄/βάθμιας Εκπ/σης τής Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, κ. Γεωργακέλλου Παρθενόπη, την ευχαριστούμε πολύ!
Τέλος, τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ευχόμαστε σε όλες τις οικογένειες:
Καλά Χριστούγεννα και το 2021 χαρούμενο, χωρίς περιορισμούς!
Η Διευθύντρια
Ελένη Παπανικολάου
και το Διδακτικό Προσωπικό