Εκτύπωση

H κ. Αθηνά Γκαρμπολά, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στο Β΄ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης, παρακολούθησε με επιτυχία τα σεμινάρια «Κινητές συσκευές 2: Εφαρμογή στην εκπαίδευση» και «V. Δημιουργικό και ασφαλές διαδίκτυο - Αξιολόγηση και ανάπτυξη κριτικής σκέψης για το ψηφιακό περιεχόμενο».

Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης e-Twinning στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην Εκπαίδευση, το Εργαστήριο Προηγμένων Μαθησιακών Τεχνολογιών στη Διά Βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση [Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α] τού Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε. τού Πανεπιστημίου Κρήτης και το Εργαστήριο Προηγμένων Εφαρμογών Κινητών Συσκευών και Εκπαιδευτικών Εφαρμογών ΑΕΤΜΑ τού Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Το συγκεκριμένα σεμινάρια υλοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου από απόσταση, κατά το διάστημα από 25 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 1 Μαΐου 2022 μέσω τής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (πατήστε εδώ) και είχαν διάρκεια 160 ώρες το καθένα.