Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η ΤΕΧΑΝ σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.), διοργάνωσε ένα μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δήμων Αττικής, υπό την αιγίδα τού Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, που στόχο είχε την ευαισθητοποίηση και ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων, και ειδικότερα των μαθητών, στη διαδικασία τής ανακύκλωσης.

Τα τρία σχολικά τμήματα που θα ανακύκλωναν τα περισσότερα υλικά, και άρα θα είχαν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία τής ανακύκλωσης, θα κέρδιζαν τα τρία μεγάλα δώρα-έπαθλα. Οι μαθητές τού τμήματος Γ΄4 τού Α΄ Αρσακείου- Τοσιτσείου Γυμνασίου Εκάλης κατάφεραν να διακριθούν και κέρδισαν από ένα smart watch ο καθένας.

Μπράβο στα παιδιά μας που κινητοποιήθηκαν προς τον δρόμο τής “πράσινης ανάπτυξης” και έδωσαν το καλό παράδειγμα με απλές κινήσεις που γρήγορα μετατρέπονται σε καθημερινή συνήθεια και σύγχρονη νοοτροπία!

001