Αρσάκεια - Τοσίτσεια Εκάλης

Την Πέμπτη 20-06 και την Τρίτη 25-06-2024 οι τελειόφοιτοι οι οποίοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, θα προσέρχονται στο Σχολείο από 09.00 έως 12.00 προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου. Επισυνάπτεται η σχετική εγκύκλιος, εδώ.
Για πρακτικούς λόγους, παρακαλούμε πολύ η προσέλευση των τελειοφοίτων να γίνει ως εξής:
• την Πέμπτη 20-06 να προσέλθουν στο Σχολείο οι μαθητές των τμημάτων Γ1 ( Ανθρωπιστικού) και Γ3 (Ιατρικού)
• την Τρίτη 25-06 οι μαθητές των τμημάτων Γ2 (Πολυτεχνικού) και Γ4 (Οικονομικού).

Οι υποψήφιοι που εξετάστηκαν φέτος, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Επισημαίνεται ότι ο κωδικός ασφαλείας πρέπει να δημιουργηθεί από τον υποψήφιο και να τον γνωρίζει αποκλειστικά ο υποψήφιος. Επίσης, θα πρέπει να τονιστεί στους υποψηφίους ότι ο κωδικός ασφαλείας τους είναι απαραίτητος για τη διαδικασία προσωρινής αποθήκευσης καθώς και οριστικοποίησης του μηχανογραφικού τους δελτίου. Εντός του Ιουλίου και σε συγκεκριμένη προθεσμία που θα ανακοινωθεί αργότερα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να εισέρχονται στην εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου (σε ηλεκτρονική διεύθυνση η οποία θα ανακοινωθεί) και να επεξεργάζονται το Μηχανογραφικό τους Δελτίο μέχρι την οριστική υποβολή του. Η υποβολή μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, χωρίς υποχρεωτικά τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Για όσους υποψηφίους που, για οποιονδήποτε λόγο, επιλέξουν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στο Λύκειό τους, θα τους παρέχεται η δυνατότητα χρήσης των Η/Υ του Λυκείου, η ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή ζητήσουν από τους καθηγητές τους.
Oι υποψήφιοι, για λόγους οικονομίας χρόνου, θα πρέπει να έχουν ήδη προετοιμάσει έναν κωδικό ασφαλείας πριν προσέλθουν στο Σχολείο. (Προτείνεται ο κωδικός να είναι ισχυρός, δηλαδή να αποτελείται από 8 χαρακτήρες οι οποίοι θα περιλαμβάνουν λατινικά γράμματα, αριθμούς και σύμβολα). Είναι επίσης σημαντικό οι υποψήφιοι να σημειώσουν ή να απομνημονεύσουν τον κωδικό τους, ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθουν στο σχολείο για την ανάκτησή του.
Για τη διαδικασία της υποβολής του Μ.Δ., η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του Γραφείου ΣΕΠ του Λυκείου μας κ. Ιωάννα Κούρτη θα παρέχει υποστήριξη στους υποψηφίους σε προγραμματισμένες διαδικτυακές συναντήσεις. Για τη διαδικασία καθορισμού των συναντήσεων αυτών θα ακολουθήσει ανακοίνωση του Γραφείου ΣΕΠ.
Ευχόμαστε στους τελειοφοίτους μας καλά αποτελέσματα!