e-arsakeio


Books' archway


ep en


harvard




Το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης, μαζί με το Αρσάκειο Γυμνάσιο, ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Διεύθυνσης Υποστήριξης και Ανάπτυξης της Καθημερινότητας των Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Παύλου Μελά για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και γραφικής ύλης για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου, που ξεκινούν με οικονομικές δυσκολίες τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας, και φυσικά οι οικογένειές τους, αγκάλιασαν με την ευαισθησία που τους διακρίνει την πρωτοβουλία αυτή και συγκέντρωσαν μία αξιόλογη ποσότητα από σχολικά είδη και γραφική ύλη, που θα δώσουν μεγάλη χαρά στους συμμαθητές τους του Δήμου Παύλου Μελά που τα έχουν ανάγκη και θα ανακουφίσει οικονομικά τους γονείς τους. Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου υπάλληλοι του δήμου ήρθαν και παρέλαβαν τα σχολικά είδη από το Σχολείο μας.

Η Ομάδα Εθελοντισμού του Σχολείου ευχαριστεί τους μαθητές, τις μαθήτριες του Σχολείου και τις οικογένειές τους για την ευαισθητοποίηση που δείχνουν πάντα στο κάλεσμα για προσφορά και τους περιμένει αρωγούς και συμπαραστάτες σε μελλοντικές ανάλογες δράσεις.