Αρσάκεια Θεσσαλονίκης

Αναγγελίες Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Σεπτέμβριος 2018
Τον προηγούμενο μήνα   Τον επόμενο μήνα
Κ Δ Τ Τ Π Π Σ
week 35 1
week 36 2 3 4 5 6 7 8
week 37 9 10 11 12 13 14 15
week 38 16 17 18 19 20 21 22
week 39 23 24 25 26 27 28 29
week 40 30
Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 απονεμήθηκε στην κ. Κατερίνα Κυριακίδου, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας στο Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης, πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης διαδικτυακής επιμόρφωσης που διοργανώθηκε από το edWeb.net (Επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και κοινωνικό δίκτυο) με θέμα «STEM-errific Ways to Avoid the Summer Learning Loss».

Την Δευτέρα 5, 12, 19, και 26 Μαρτίου η καθηγήτρια του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Στεφανίδου, Χημικός, συμμετείχε σε επιμορφωτικό σεμινάριο 16 ωρών με θέμα: «Πειραματικές δραστηριότητες στη Χημεία: Πραγματοποίηση και αξιοποίηση μέσω διδακτικών και διερευνητικών μεθόδων και ΤΠΕ», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο 1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης και στο Τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 17, 24 Απριλίου, και Τρίτη 8 και Πέμπτη 24 Μαΐου, οι καθηγητές του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Στεφανίδου, Χημικός, και Βασίλειος Ι. Τεμπερεκίδης, Φυσικός, συμμετείχαν σε επιμορφωτικό σεμινάριο 12 ωρών για τη διδασκαλία της φύσης των Φυσικών Επιστημών με τίτλο «Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γνώσης των Φυσικών Επιστημών (φύση των Φυσικών Επιστημών);  Γιατί και πώς να τα διδάξουμε στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης;», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Ο κ. Βασίλειος Ι. Τεμπερεκίδης, φυσικός, καθηγητής του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης συμμετείχε, την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018, στο 7ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο "teAch" που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια.

Στις 2 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς η κ.Αικατερίνη Κυριακίδου, καθηγήτρια Αγγλικών του Αρσακείου Γυμνασίου και Λυκείου Θεσσαλονίκης, συμμετείχε στο 7ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο "teAch" που διοργάνωσε το Κολλέγιο Ανατόλια.

Ο κ. Βασίλειος Ι. Τεμπερεκίδης, φυσικός, καθηγητής του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης παρακολούθησε την επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Η Επιστήμη στο πιάτο μας».

Ο κ. Βασίλειος Ι. Τεμπερεκίδης, φυσικός, καθηγητής του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης παρακολούθησε την ημερίδα με θέμα «Φύλο και Εκπαίδευση».

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, η κυρία Χρύσα Δανιηλίδου καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, παρακολούθησε Ημερίδα Κυκλοφοριακής Αγωγής με θέμα «Κυκλοφορώ με σεβασμό».

Η κυρία Χρύσα Δανιηλίδου, καθηγήτρια Οικιακής Οικονομίας στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 παρακολούθησε Βιωματικό Εργαστήριο με θέμα «Δουλεύοντας ομαδικά σε πρόγραμμα Αγωγής Υγείας».

Ο κ. Βασίλειος Ι. Τεμπερεκίδης, φυσικός, καθηγητής του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης παρακολούθησε το επιμορφωτικό σεμινάριο για τη χρήση και διδακτική αξιοποίηση του μικροεπεξεργαστή Arduino στο εργαστήριο Φυσικής.