Αρσάκεια Ιωαννίνων

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, οι μαθητές τού Αρσακείου Γενικού Λυκείου Ψυχικού Χ. Νάσης και Δ. Σίδερης, που συμμετείχαν στη διασχολική ομάδα ποδοσφαίρου των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού, είχαν τη χαρά και την τιμή να συναντήσουν, στο Θέατρο των Σχολείων, τον χρυσό Ολυμπιονίκη τής Αθήνας 2004 στο άθλημα των κρίκων Δημοσθένη Ταμπάκο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Β΄ Αρσάκειο Λύκειο Ψυχικού. Τον Ολυμπιονίκη προλόγισε η Διευθύντρια τού Β΄ Λυκείου κ. Νέλλη Παππά, ενώ μαθήτριες τής Α΄ τάξης τού Β΄ Λυκείου παρουσίασαν σημαντικές στιγμές από την αθλητική πορεία τού Ολυμπιονίκη. Ο Δ. Ταμπάκος με τρόπο ζεστό, απλό και βιωματικό αναφέρθηκε σε σημαντικά διδάγματα από τη ζωή και από την πορεία του.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής τού Β΄ Λυκείου και υπεύθυνος τής ομάδας ποδοσφαίρου των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού κ. Μ. Κάτσικας κάλεσε τον Ολυμπιονίκη να βραβεύσουν μαζί με τον Συντονιστή Φυσικής Αγωγής τής Φ.Ε. κ. Άρη Καλλιά τα αγόρια τής σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου των Αρσακείων Λυκείων Ψυχικού που έφτασαν στην τελική τετράδα τού σχολικού πρωταθλήματος και διακρίθηκαν για το ομαδικό τους πνεύμα και το αθλητικό τους ήθος.