Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Συνάντηση πρώτης γνωριμίας
Για τους γονείς των παιδιών που θα φοιτήσουν στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού το σχολικό έτος 2018-2019 το Νηπιαγωγείο οργανώνει συνάντηση πρώτης γνωριμίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στον χώρο τού Νηπιαγωγείου. Την ημέρα αυτή οι γονείς θα προσέλθουν στο Νηπιαγωγείο μαζί με το παιδί τους, από τις 9:30 μέχρι και τις 11:30, όποια ώρα επιθυμούν (η χρονική διάρκεια τής συνάντησης με τη νηπιαγωγό δεν θα ξεπερνά τα 10΄- 15΄).
Στη συνάντηση οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την υπεύθυνη νηπιαγωγό τού τμήματος στο οποίο θα φοιτήσει το παιδί τους και να ενημερωθούν σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργίας τού Νηπιαγωγείου.
Η παρουσία των γονέων στο Νηπιαγωγείο την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου είναι απολύτως απαραίτητη, γιατί εκτός των άλλων θα πρέπει να ελέγξουν τα στοιχεία τής Ατομικής Καρτέλας τού παιδιού τους (τηλέφωνα επικοινωνίας, διεύθυνση κ.ά.) και να συμπληρώσουν το Ατομικό Δελτίο του. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει το Ατομικό Δελτίο τού παιδιού είναι απαραίτητες για τη νηπιαγωγό του και είναι απολύτως εμπιστευτικές.