Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Flat View
Δείτε ανά χρόνο
Μηνιαία προβολή
Δείτε ανά μήνα
Weekly View
Δείτε ανά εβδομάδα
Daily View
Δείτε σήμερα
Search
Αναζήτηση
Επίδοση ελέγχων προόδου Α΄ τετραμήνου
Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, από τις 15:30 μέχρι 17:30, θα πραγματοποιηθεί η επίδοση των ελέγχων προόδου των μαθητών τού Α΄ Αρσακείου Γυμνασίου Ψυχικού στους γονείς. Την ίδια ώρα οι καθηγητές θα ενημερώσουν τους γονείς για την πρόοδο των παιδιών τους.
Από τις 15:30 μέχρι 16:00 οι έλεγχοι θα δίνονται στο χολ τού 1ου ορόφου από τους εξής καθηγητές:
Αα΄ και Αβ΄: κ. Παπασταθοπούλου,  Βα΄ και Ββ΄ κ. Κατσαμπάνη, Γα΄ και Γβ΄: κ. Κόκκοτας
Αγ΄ και Αδ΄: κ. Τσοτσορού, Βγ΄ και Βδ΄: κ. Ζωΐδου, Γγ΄ και Γδ΄: κ. Σκούμπου.
• Όσοι γονείς προσέλθουν μετά τις 16:00΄ θα παραλάβουν τον έλεγχο προόδου τού παιδιού τους από τους παραπάνω καθηγητές στον χώρο όπου δέχονται.
• Αν κάποιοι γονείς επιθυμούν μόνο να πάρουν τον έλεγχο τού παιδιού τους χωρίς να ενημερωθούν για την πρόοδό του από τους διδάσκοντες, μπορούν να τον παραλάβουν από τη Γραμματεία από 8:30΄ έως 13:00΄.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο διάστημα μεταξύ 13:00΄ και 15:30΄ δεν θα δίνονται έλεγχοι.
• Όσοι γονείς δεν μπορούν να προσέλθουν για να παραλάβουν τον έλεγχο προόδου, θα πρέπει να αποστείλουν ενυπόγραφο σημείωμα προκειμένου να δοθεί ο έλεγχος στο παιδί τους την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017.
• Παρακαλούνται επίσης οι γονείς να φέρουν συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση που τους έχει αποστείλει για τη συμμετοχή τού παιδιού τους στην εκδρομή τής τάξης του, διαφορετικά θα πρέπει να τη στείλουν υπογεγραμμένη με θεωρημένο το γνήσιο τής υπογραφής τους από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.