Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα ΑΕΙ, πέραν των γενικών στατιστικών στοιχείων που κατατάσσουν για άλλη μια χρονιά το Αρσάκειο Λύκειο Πατρών σταθερά, σε πανελλαδικό επίπεδο, στα σχολεία με τις υψηλότερες επιδόσεις, σημειώνεται εφέτος μια ακόμη επίδοση – ρεκόρ: ο απόφοιτος τού Σχολείου Κυριάκος Μιχ. Μπίρμπας, τού Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών, συγκέντρωσε 19.773 μόρια, αποτέλεσμα που τον φέρνει πρώτο σε βαθμολογία σε πανελλαδικό επίπεδο! Ο εν λόγω απόφοιτος δεν επιτυγχάνει απλώς την πρώτη θέση στη σχολή τής επιλογής του, αλλά κατατάσσεται πρώτος των πρώτων σε ολόκληρη την Ελλάδα!
Δεν είναι φυσικά τυχαία αυτή η συντριπτική πρωτιά. Είναι ασφαλώς αποτέλεσμα τής μεθοδικής εργασίας και τής λαμπρής υποδομής τού αποφοίτου, αλλά και τής συστηματικής παιδείας που προσφέρεται στα Αρσάκεια Σχολεία και ιδιαίτερα στο ιστορικό εκπαιδευτήριο τής Πάτρας.
Τα Αρσάκεια Σχολεία με το κατάλληλο εκπαιδευτικό δυναμικό, με τις ιδανικές συνθήκες μάθησης, με το διευρυμένο ωράριο σπουδών, στηρίζουν με τον καλύτερο τρόπο τους μαθητές τους και τους ενδυναμώνουν ώστε να φέρουν επιτυχή αποτελέσματα στις εξετάσεις τους και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον, παρά τις δυσκολίες τής εποχής.
Ο Διευθυντής και οι διδάσκοντες τού Αρσακείου Λυκείου Πατρών συγχαίρουν τον Κυριάκο Μπίρμπα και όλους τους αποφοίτους τους για τις εντυπωσιακές επιτυχίες τους και υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις προσπάθειές τους για την  εκπαιδευτική προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία.