Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 εθελοντές μαθητές, γονείς και καθηγητές των Αρσακείων Σχολείων Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των Συλλόγων Γονέων-Κηδεμόνων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, συντονίστηκαν με άλλα 1.400 σχολεία στη μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση τής χώρας, την Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία “Let’s Do It Greece!”.
Όλοι μαζί, λοιπόν, συνεργάστηκαν με χαρά από κοινού και καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο τού Σχολείου τους φτάνοντας έως και τις παρυφές τού περιαστικού δάσους τού Σέιχ Σού.
Με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» έγιναν μέλη τής μεγάλης εθελοντικής οικογένειας, και με ένα κύμα χαράς, δημιουργίας και ελπίδας συμμετείχαν σε δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
Το δάσος μέσα στο οποίο βρίσκεται το Σχολείο μας λάμπει πλέον από ζωντάνια!
Αξίζει να αναφερθεί η δήλωση εκπροσώπων τής οργανωτικής ομάδας εθελοντών τού "Let’s Do It Greece" με αφορμή τη συμμετοχή τους:
«Γεμίζουμε χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση τού κόσμου σε ολόκληρη τη χώρα. Μας εμπνέετε να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να γίνουμε, όλοι μαζί, η Αλλαγή που περιμένουμε! Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάζετε το εθελοντικό μας Όνειρο!».
Το Let’s Do It Greece είναι πλέον θεσμός στην ελληνική κοινωνία, ενώνοντας χιλιάδες ανθρώπους και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.
Το ταξίδι τού εθελοντισμού συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια τής χρονιάς,  διότι για να φέρεις την αλλαγή πρέπει πρώτα να ενώσεις τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτήν…