Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 τα παιδιά τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των εορταστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων των ημερών, είχαν μια ακόμη ευκαιρία να τηρήσουν το αγαπημένο τους έθιμο: να ψάλουν τα κάλαντα!
Καλά προετοιμασμένα, φορώντας αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια και εξοπλισμένα με τα παραδοσιακά τριγωνάκια, μετέβησαν σε ένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σημεία τής πόλης, το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Εκεί, αντιπροσωπία τής διοίκησης και τής ασφάλειας τού κέντρου υποδέχτηκε το νηπιαγωγείο και καθοδήγησε παιδιά και εκπαιδευτικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντυπωσιακά στολισμένο.
Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξαν την προσοχή και απέσπασαν τα συγχαρητήρια και τα χειροκροτήματα, όχι μόνο των ανθρώπων που είχαν έρθει αποκλειστικά για να τα ακούσουν, αλλά και όλου τού κόσμου που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο και ομολογουμένως απόλαυσε μια πολύ ευχάριστη εορταστική έκπληξη.